Pratite nas
Za korisnike
Korisničko ime

Zaporka

Registrirajte se

Newsletter
Upišite e-mail adresu:


Trenutno vrijeme

Postanite suradnik

Za medije

ODNOSI SA MEDIJIMA – POŠTEN I OTVOREN DIJALOG

Adriatica Real Estate jedan je od najinformativnijih izvora o nekretninama na području koje pokrivamo i nazivamo - Adriatica. Redovito objavljujemo novosti i procjene koje se tiču tržišta nekretnina – putem naših internet stranica, newsletter objava, marketing akcijama, te različitim istupima u medijima. Trudimo se uvijek biti prvi u prenošenju korektne, objektivne i istinite informacije.

Naša upućenost, poštenje i otvorenost za dijalog – kako sa klijentima tako i sa predstavnicima raznih medija – stvorili su od nas najpoželjnije sugovornike za teme u branši nekretnina.

Kao što se moze vidjeti iz dijela “O nama”, mi smo agencija sa originalnim konceptom, posebno stoga što pokrivamo područje Jadranskog mora. U Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori - često smo gosti raznih medija. Također, na raznim drugim svjetskim tržištima, i ciljanim tržištima - Skandinavija, njemačko govorno područje, englesko govorno područje, te naša dijaspora – često smo traženi kako bi dali naša mišljenja i procjene o kretanjima na tržištu nekretnina, te o faktorima koji na njih utječu.

Rado ćemo se odazvati na upite medija.

Molimo da vaš upit, prijedlog za razgovor ili slično – šaljete na slijedeću E-mail adresu:
press@adriatica-estate.com

Kliknite na željenu sliku kako bi je vidjeli u originalnoj veličini!

Posjedujemo veliku bazu fotografija. Ovdje izdvajamo nekolicinu naših fotografija koje se mogu bez ikakve naknade koristiti, ali samo ukoliko je vijest vezana uz rad i poslovanje naše agencije – ili uz medijski istup u kojem se spominje naša agencija.

Adrian nekretnine - Split, dalmacija
Adrian nekretnine - Volim Adriaticu
Adrian nekretnine - Vila uz obalu
Adrian nekretnine - Život u Adriatici
Adrian nekretnine u hrvatskoj
Adrian nekretnine na hrvatskoj obali
Adrian nekretnine - Kupoprodaja nekretnina
Adrian nekretnine - Prodajete nekretninu?
Adrian nekretnine - Putovanje Adriaticom
Adrian nekretnine - Stanovi u Splitu

26.04.2006 - Norvežani prodaju nekretnine u Španjolskoj kako bi kupili u Hrvatskoj

Opis
Zanimanje stanovnika sa sjevera Europe za kupnju nekretnina na hrvatskim obalama Mediterana postalo je posljednju godinu dana toliko intenzivno da su poslovni ljudi Skandinavije osjetili potrebu za osnivanjem tvrtki koje se bave samo poslom traženja i posredovanja u prodaji kuća, zemljišta ili mogućih turističkih kompleksa na Jadranu svojim zemljacima.

10.04.2007 - Sve više Danaca u Hrvatskoj - interview gosp. Nevistić za danski Netposten.dk

Opis
Pročitajte članak u kojem smo dali naše mišljenje o tržištu nekretninama. Gosp. Nevistić je istaknuo da Hrvatska može ponuditi puno više od nekih destinacija u istočnoj Europi. Također, istaknuo je da se Hrvatska sve više može usporediti sa Italijom, Francuskom, pa čak i Španjolskom.

30.04.2007 - Gosp. Nevistić interview za CNBC mrežu

Opis
CNBC je vodeći svjetski medij koji donosi poslovne vijesti za preko 340 milijuna gledatelja širom svijeta. Interview sa gosp. Nevistić je bio jako opširan, pričalo se o snažnom uzletu regije Adriatica, ne samo u sferi nekretnina, već opčenito. Zaključeno je da ce Adriatica u idučih 5 godina postati jedno od najrazvijenijih područja na svijetu. Na internet stranici je samo mali dio interviewa.

25.09.2007 - Interview za ruski magazin za nekretnine

Opis
Interview za poznati ruski magazin za nekretnine, gosp. Nevistić je dao putem internet konferencije. Ruske novinare je zanimala trenutna situacija na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, te projekcije za budućnost. Gosp. Nevistić je sa punim pravom ustvrdio da je primorje Jadranskog mora, bez sumnje - jedan od najljepših dijelova svijeta, ako ne i najljepši. Jedinstvenost položaja, klime, kulture, mentaliteta itd. - privlači mnoge normalne ljude iz cijelog svijeta - koji bježe od jednoličja globalizacije. Zbog stalnog rasta potražnje, rastu i cijene - posebno ekskluzivnijim nekretninama. Također - osjeća se sve veća potražnja za nekretninama u zaleđu Jadrana - Dalmatinskoj Zagori, Lici i Hercegovini. Cijene rastu i rasti će još dugo. Ne postoji legalna investicija koja može donijeti u relativno kratkom roku, takvu dobit - kao što to može donijeti investiranje u nekretnine uz Jadransko more. Rusi iskazuju sve veći interes za nekretnine na Jadranu - svi koji su već kupili tu - su prezadovoljni. Oni sami nazivaju Jadran - rajem na zemlji...

05.10.2007 - Raste cijena nekretnina u Dalmaciji

Opis
Bez obzira što mi mislili - ili kako to osobno doživljavali - nije normalno da nekretnine u predivnoj Adriatici nisu još dostigle cijene juga Francuske, Španjolske ili Italije. Adriatica je milijun puta ljepša i vrijednija - njen zemljopisni položaj, predivna obala sa mnoštvom otoka, mentalitet i kultura predivnih poštenih ljudi, nevjerojatno zdravo podneblje, izvanredna klima, bogatstvo okusa i mirisa, očuvane građevine iz starih vremena... Ne toga se ne može naći nigdje!!! Stoga ne čudi da cijene u metropoli Mediterana - Splitu - i dalje snažno rastu... Pročitajte u prilogu zapažanje novinarke najboljeg dnevnog lista u Adriatici - Slobodna Dalmacija...

Dodatna pitanja?

Slobodno ih napišite i pošaljite na:
press@adriatica-estate.com

Želimo Vam ugodan nastavak pretraživanja naših web stranica.
Adrian nekretnine - Vaša agencija za nekretnine u Adriatica regiji!
Brza pretraga
Vrsta nekretnine
Država

Cijena
Od Do
Veličina
Od Do m2

DETALJNA PRETRAGA
Top ponuda
Vila A - centar
Brac Island
280m2
620,000€
Apartman A - centar
TROGIR
70m2
150,000€
Vila A - centar
TROGIR
400m2
2,200,000€
Građevno zemljište A - centar
PAG ISLAND
772m2
89,000€
Kamena kuća A - centar
KAŠTELA
78m2
49,000€
Apartman A - centar
KAŠTELA
102m2
136,000€
Kamena kuća A - centar
SOLTA ISLAND
70m2
120,000€
Apartman A - centar
TROGIR
62m2
125,000€
Kuća A - centar
KAŠTELA
300m2
330,000€
Kuća A - centar
TROGIR
116m2
330,000€
Kuća A - centar
ZADAR
140m2
158,000€
Vila A - centar
TROGIR
150m2
350,000€
Vila A - centar
ZADAR
280m2
475,000€